Remaja dirogol, diliwat bapak dan 3 abang kandung bergilir-gilir

Remaja dirogol, diliwat bapak dan 3 abang kandung bergilir-gilir

Perbuatan jahat bapa dan tiga anak lelakinya menjadikan remaja perempuan berusia 18 tahun sebagai hamba seks selama setahun terbongkar selepas mereka diberkas kelmarin.

Bapa dan dua abang mangsa serta seorang kakak iparnya ditahan dalam serbuan di sebuah rumah di Tanjung Kling dekat sini pada pukul 12.45 pagi, manakala seorang lagi ditahan pada pukul 1.13 pagi di Bemban.

Kesemua yang ditahan berusia  23 sehingga 48 tahun.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Melaka, Asisten Komisioner Mohd. Sukri Kaman berkata, terdahulu mangsa membuat laporan mendakwa dirogol dan diliwat oleh ayah dan tiga abang kandung  bergilir-gilir di Taman Sri Krubong, Tanjung Minyak.

“Bertindak atas laporan itu, polis menahan bapa dan ketiga-tiga abang mangsa, serta kakak ipar remaja itu.

“Saringan ujian air kencing mendapati tiga daripada mereka positif syabu,” katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia.

Menurut beliau, mangsa mendakwa kejadian rogol dan liwat itu berlaku sejak Februari 2020 dan kali terakhir pada Februari lalu.

“Mangsa turut mendakwa sebelum dirogol, dia diberikan minuman disyaki dicampur dengan  dadah. Selepas mangsa khayal, kedua-dua tangan dan kaki remaja itu diikat menggunakan tali di penjuru katil, manakala mulut mangsa ditutup dengan pita pelekat.

“Mangsa dirogol dan diliwat abang-abangnya pada waktu siang, manakala bapanya akan melakukan perbuatan terkutuk itu pada waktu malam dan mangsa akan dipukul sekiranya melawan,” jelasnya.

Mengulas lanjut, Sukri berkata, perbuatan itu dilakukan secara bergilir-gilir oleh suspek apabila berada di bawah pengaruh dadah.

Kesemua suspek direman selama tujuh hari sehingga 29 April ini bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 376B dan 377C Kanun Keseksaan. – Utusan

CATEGORIES

COMMENTS