Akhirnya pengkhianat tangguhkan Parlimen ke hujung September

Akhirnya pengkhianat tangguhkan Parlimen ke hujung September

1- Akhirnya Parlimen ditangguhkan sehingga hujung September.. Memang dah Dijangka.. Dari kenyataan Mahiaddin itu membawa Maksud, Titah YDP Agong dah Tak laku bila tempoh Dharurat tamat..YDP Agong takda kuasa arahkan sidang Khas..

2- Tu sebab depa tangguh semahunya Parlimen pada hari Isnin lalu..Begitulah Angkuh dan Bongkaknya PM yang takda sokongan ini..pernah aku kata..Memang takda apa yang boleh kita dapat dari Sidang parlimen Khas..

3- Mahaiddin masih berusaha nak jadi hero lawan Covid-19..Kononnya bila semua dah divaksin, Terus Masalah Covid-19, Ekonomi selesai..Mudahnya dia befikir.. kalau hilang Virus Covid-19 , Apa yg kan kita adapi bencana besar Ekonomi..

4- Depa masih tak sedar dengan Ketentuan Allah..Kegagalan mereka selama ini dengan Kuasa Dharurat yg depa ada pun tak dapat buat apa apa.. Itu sebab aku sejak awal, Ketika Persidangan Majlis Raja Raja aku kata..Sidang Parlimen takkan memberikan apa apa makna.. Melainkan Pembangkang Perlu bersama membuktikan Mahiaddin hilang sokongan.. sayangnya peluang keemasan itu berlalu..

5- Jika PH dan barisan Pembangkang Bersatu buktikan Mahaiddin hilang Sokongan, InsyaAllah..Mahiaddin akan tumbang biarpun tanpa proses Parlimen.. Aku tetap Yakin, Mahiaddin buat lah apapun..Allah telah taqdirkan Kegagalan dia..Apalagi dia dapat kuasa melalui Jalan Khianat.. 🙂

Ipohmali

Sumber: https://www.facebook.com/100000353970691/posts/4412312298790526/?d=n

CATEGORIES

COMMENTS