Gempar! Wanita dibakar kerana enggan layan nafsu serakah suami, sering minta hubungan seks 5 kali sehari

Gempar! Wanita dibakar kerana enggan layan nafsu serakah suami, sering minta hubungan seks 5 kali sehari

Seorang suami nekad membakar isteri dan anak tirinya selepas sering bertengkar dipercayai kerana wanita itu tidak tahan melayan kehendak nafsu seksualnya, lapor laman berita Detik hari ini.

Adi Susanto, 31, dari wilayah Jawa Timur dilaporkan sering meminta untuk mengadakan hubungan intim sehingga lima kali sehari, menyebabkan isterinya, SM, 31, berasa tidak tahan dengan kehendaknya itu.

Menurut seorang jiran, mangsa sering menceritakan kepadanya mengenai masalah rumah tangganya, di mana mereka sering bertengkar kerana wanita itu sering keluar dari rumah tanpa keizinan suaminya.

“Mangsa sering meluahkan perasannya dan bercerita bahawa dia tidak mampu melayan kehendak nafsu suaminya yang sering meminta untuk mengadakan hubungan intim sehingga lima kali sehari.

“Mangsa juga mengakui bahawa dia berasa penat dan sakit ‘melayan’ suaminya,” katanya yang enggan dikenali.

Sementara itu, menurut bapa suspek, Suhar, 70, anak dan menantunya sering bertengkar dalam tempoh dua bulan kebelakangan ini meskipun telah dinasihati berkali-kali.

“Saya nasihatkan Adi agar jangan sering bertengkar kerana malu kepada jiran tetangga.

“Saya juga ada menegur SM supaya jangan selalu keluar dari rumah tanpa kebenaran suami. Kali terakhir, dia keluar rumah dan tidak pulang selama tiga hari,” katanya.

Menurut laporan, Adi pernah berkahwin sebanyak tujuh kali, manakala SM juga pernah mendirikan rumah tangga sebanyak lima kali.

Kedua-dua mereka baru mendirikan rumah tangga sekitar tujuh bulan yang lalu.

Dalam pada itu, Ketua Polis Probolinggo, Raden Muhamad Jauhari berkata, suspek mengaku berasa cemburu dan marah kepada isterinya kerana yakin wanita itu curang kepadanya.

“Menurut suspek, isterinya mempunyai teman lelaki.

“Pada hari kejadian, mangsa keluar dari pagi hingga malam. Sejurus pulang, mereka bertengkar dan pergaduhan itu berakhir dengan suspek bertindak membakar isterinya,” ujarnya.

Sumber | KOSMO

CATEGORIES

COMMENTS