Gadis cantik di belakang Shuib jadi perhatian netizen, matanya dikatakan mirip Arwah Siti Sarah

Gadis cantik di belakang Shuib jadi perhatian netizen, matanya dikatakan mirip Arwah Siti Sarah

Terdahulu, dua anak kepada pelawak terkenal Allahyarham Mr. Os iaitu Hazwan dan Hafizul membuat kejutan bakal menyertai program realiti terbaharu Astro Warna iaitu Mencari Sepahtu Yang Hilang.

Anak keempat arwah iaitu Hafizul atau nama sebenarnya Mohamad Hafizul Mohd Yusof, 25, berkata, dia dan abangnya bimbang orang meletakkan jangkaan yang tinggi selepas mengetahui mereka anak pelawak legenda Malaysia.

Ternyata, dengan jejak langkah yang diwarisi, anak Allahyarham Mr. Os, iaitu Dewa dapat berentap di pentas akhir dan diangkat sebagai pemenang dan diserap menjadi ahli kumpulan terbaru Sepahtu.

Dengan kemunculan Shuib sebagai juri, seolah-olah dapat mengubati rindu peminat-peminatnya yang telah lama tidak dapat melihat dia beraksi di pentas.

VIDEO:

@hafeeschelah_

MenajudKannnnnn……. 😂 #mencarisepahtuyanghilang2021

♬ bunyi asal – SaYa Laa Apiq – SaYa Laa Apiq

Dengan kemeriahan rancangan tersebut, seorang penonton di belakang shuib telah mnjadi perhatian ramai apabila dikatakan matanya mirip dengan arw4h Siti Sarah.

VIDEO:

@syazana59

♬ Gemuruh (Live) – Faizal Tahir

Selepas wanita berkenaan bergambar dengan barisan artis yang berada di sana seperti Ramona Zam Zam, Datin Lisa Surihani, Ebby Yus dan ramai lagi telah menaikkan lagi tontonan dilaman tiktok pemilik akaun @syazana59 telah meraih sehingga 1 juta tontonan.

Ramai netizen yang menyaksikan program tersbut mendakwa lirikan mata wanita tersebut persis isteri Shuib arwah Siti Sarah.

KOMEN NETIZEN: 

CATEGORIES

COMMENTS