Gempar! Timbul spekulasi baru Tangmo Nida dipaksa lakukan seks dengan VVIP sebelum dibunuh?

Gempar! Timbul spekulasi baru Tangmo Nida dipaksa lakukan seks dengan VVIP sebelum dibunuh?

Misteri kematian pelakon Thailand, Tangmo Nida mendapat perhatian dan masih hangat diperkatakan oleh netizen di media sosial.

Pelbagai spekulasi timbul dan bermacam-macam jenis video tular di TikTok selepas ia didakwa merupakan satu pembunuhan terancang membabitkan golongan VVIP.

Antara individu yang menjadi topik perbualan warganet adalah pengurus Tangmo yang juga merupakan sahabat baiknya, Kratik.

Bukan itu sahaja, terdapat pendedahan di mana Tangmo dikatakan meninggal dunia kerana dicekik oleh salah seorang daripada dua lelaki yang turut berada di atas bot pada malam kejadian.

Dua lelaki yang dimaksudkan adalah Tanupat ‘Por’ Lerttaweewit dan Phaiboon ‘Robert’ Trikanjananu.

Menurut mStar, spekulasi baru telah timbul di mana lelaki yang mencekik aktres berusia 38 tahun itu berbuat sedemikian selepas Tangmo menolak untuk melakukan hubungan seks.

Ketika pergelutan itulah Tangmo dikatakan melawan dan menyebabkannya terjatuh daripada bot. Malah, lelaki tersebut juga didakwa telah membayar sejumlah wang kepada Kratik.

Pelbagai persoalan kini menjadi tanda tanya terutamanya tindakan ibu Tangmo menerima bayaran pampasan sebanyak RM3.8 juta didakwa untuk menutup mulut.

CATEGORIES

COMMENTS