Youtuber ini dedah berapa jumlah RM yang Isa Isarb terima untuk promosi judi, memang tak disangka

Youtuber ini dedah berapa jumlah RM yang Isa Isarb terima untuk promosi judi, memang tak disangka

Youtuber dan personaliti media sosial terkenal, Isa Isarb sekali lagi mencvri tumpuan ramai selepas salah satu video terbaharu dikongsikan olehnya menerusi Youtube mendapat kritlkan kerana didakwa menerima sponsor daripada syarikat perjuddian.

Rakaman video yang dikongsikan ini mendapat perhatian oleh warganet apabila perkongsiannya pada 33 saat selepas video bermula, dia dilihat berkongsikan mengenai sponsor tersebut.

Dalam salah satu tweet yang menarik perhatian pengguna Twitter juga membuatkan ramai meninggalkan komen kritlkan buat Isa Isarb.

Tindakan Isa Isarb itu juga dikritlk manakala turut menjadi tanda tanya netizen adakah dia tidak selidik terlebih dahulu sebelum menerima pihak sponsor terbabit di video Youtube miliknya. Netizen diruangan komen pula meninggalkan pelbagai reaksi mereka selain ada juga merasa kecewa melihatkan hal tersebut di videonya.

Sekadar info, Isa Isarb atau nama sebenarnya Isa Batharul Zaman merupakan salah seorang YouTuber terkenal dan antara personaliti media sosial yang mendapat perhatian ramai.

@irfansyabab:Mustahil di orang x tahu m88

@Zeturex:ada gak aku kena offer, letak banner same amount mcm J haha. kalau tamak dah sauk dah

@Mr Nobody:jpgi kroni dia sampai Komen bckp dia

@sawi terbang:Tak lama dia keluar la content bagi myvi percuma

@ABC:tapi dia ada tulis kat atas tu non-muslim ads

CATEGORIES

COMMENTS