“Sekarang Club dah bukak balik, kalau pergi tu jaga-jaga tengok kanan kiri” – Puteri Sarah

“Sekarang Club dah bukak balik, kalau pergi tu jaga-jaga tengok kanan kiri” – Puteri Sarah

Pelakon Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 37, dilihat seolah-olah memberi ‘peringatan’ kepada ind1vidu yang didakwa sering ke kelab hiburan.

Walaupun tidak dapat dipastikan siapakah individu terbabit, namun Puteri Sarah sempat meninggalkan pesanan tersebut menerusi hantaran yang dimuat naik di Instagram Stories miliknya pada Jumaat.

“Sekarang club dah buka balik. Klau pergi tu jaga-jaga. Tengok kanan, kiri jangan nanti ada orang tersnap gambar. Dah viral balik.

“Lepastu jaga-jaga dekat club ramai orang. Takvt terkena Cvd.#sekadarperingatan,” tulisnya.

Sementara itu, pada 15 Julai lalu, Puteri Sarah tampil memberi komen balas kepada seorang pengguna media sosial yang dilihat menegur tindakannya yang seolah-olah engg4n merestui hubungan suaminya dengan Ira Kaza.

“Mampu nak kahwin lagi, kahwin je lah… Tak payah sibuk… Puteri Sarah terima je lah, Islam izinkan…” tulis individu terb4bit.

Bukan itu sahaja, baru-baru ini Puteri Sarah juga did4kwa enggan menol4k percer4iannya itu gara-gara kekayaan yang dimiliki suaminya, Syamsul Yusof.

Bagaimanapun, pengurus beliau yang dikenali sebagai Emi Mat Rozekhi tampil membidas dakw4an tersebut dan memaklumkan aktres itu tidak hairan dengan kekayaan yang dimiliki pengarah tersohor terbabit memandangkan dia juga mampu untuk memiliki apa yang dikehendaki hasil titik peluh dan kerja kerasnya selama ini.

Ini antara komen warganet

“anak kazar kaki club ke”

“Saya rasa keluarga Sarah perlu nasihatkan dia supaya kurangkan sindiran atau luahkan perasaan dIm sosial media. Lagi byk Kita bunyi lagi menampakkan sis sebenar keburukan Kita. Daripada orang kesi4n boleh bertukar jadi menyampah nanti.”

“Elok pisah jela sarah tkde la bising2 da lepsni bosan hadp muka ko je admin pun sama tkde cerita lain”

“Dah lah dik. Org taknak kat kte dah. Move on je lah. Failkan harta sepencarian and nafkah anak2. Kte dulu pun ada zaman laro kte. Alhamdulillah awak dah dpt hidayah”

“Sindir diri sendiri ke ….udah2 laa ..kalau rasa tak boleh ..move on je sara ..jangan nanti dari orang kesian orang jadi rasa macam”

“Mula2 ok laa kalau nak melayan, lama2 org akan judges based on ap kita tuturkan”

“Ira kazer mesti tergelak kecil bila baca post ni. Just a few step closer dia cakap dalam hati”

“Dia teringat zaman muda dia lettew..Asik perli org je, xsedar diri sndri du pon mcm mne… errm…Dh jd baik selepas berkahwin tu umrah dunia laa, xpelik pon”

“Dah blh geng dgn bini shuk”

“Bila merasakan diri tu dh bus sgt, dari org simpati jadi menyampah”

CATEGORIES

COMMENTS