Pelbagai jawatan kosong di USAS untuk rakyat Malaysia

Pelbagai jawatan kosong di USAS untuk rakyat Malaysia

Tawaran kerja kosong USAS terkini. Jadilah yang terawal memohon jawatan kosong Universiti Sultan Azlan Shah (USAS) hari ini. Adalah dimaklumkan bahawa iklan penawaran kerjaya yang dikongsikan di laman ini berasal daripada sumber rasmi pengiklanan majikan yang terbabit.

Laman ini sekadar berkongsi semula data jawatan kosong terkini majikan yang dinyatakan.

Perkongsian info kerjaya ini adalah bertujuan untuk membantu pelawat laman web ini untuk mendapatkan kemaskini serta maklumat berkaitan permohonan jawatan.

Bagi memenuhi tujuan ini, anda dinasihatkan agar baca keseluruhan iklan berkaitan dengan teliti seperti jawatan-jawatan yang disenaraikan, syarat keperluan, jadual gaji (jika dinyatakan) dan kaedah permohonan dengan majikan.

Jawatan Kosong di Universiti Sultan Azlan Shah (USAS)
Info Majikan: Universiti Sultan Azlan Shah (USAS)
Lokasi Kerja: Perak
Tarikh Tutup: 14 Oktober 2022

Jawatan yang disenaraikan di bawah adalah dibuka kepada warganegara Malaysia (lelaki/perempuan) yang memenuhi kelayakan penjawatan dan berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan mengikut bidang yang ditawarkan. Untuk memohon jawatan kosong di USAS, sila pilih jawatan yang bersesuaian. Berikut adalah senarai penuh jawatan yang ditawarkan oleh Universiti Sultan Azlan Shah (USAS) pada masa ini:

1. PENSYARAH GRED DS45
2. PENOLONG PENGURUS GRED N29
3. PEMBANTU TADBIR GRED N19

Info Penting: Adalah penting untuk pemohon membaca syarat kelayakan calon yang dikehendaki dengan teliti sebelum memulakan proses permohonan jawatan.

Jawatan Kosong Terkini USAS

SYARAT & KEPERLUAN Setiap calon yang hendak memohon perlu memenuhi kelayakan pengambilan seperti berikut:-

Syarat Umum
(a) Warganegara Malaysia
(b) Berumur melebihi 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan

Terdapat syarat-syarat penuh dan tambahan yang dikemaskini bagi setiap jawatan di atas boleh didapati di laman rasmi iklan permohonan jawatan USAS yang dikongsikan melalui pautan di bawah.

KAEDAH PERMOHONAN

  1. Permohonan perlu dilakukan mengikut arahan rasmi majikan yang dikemaskini sepenuhnya melalui pautan di bawah. Sila patuhi arahan-arahan yang dinyatakan melalui laman tersebut.
  2. Setiap butiran maklumat yang diberikan dan dihantar oleh pemohon akan digunakan untuk tujuan pengambilan dan pemilihan calon pekerja bagi setiap jawatan yang diiklankan sahaja. Hanya calon yang disenarai pendek akan diberitahu.
  3. Mana-mana pemohon yang tidak mendapat sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan ini adalah dianggap sebagai tidak berjaya.

PAUTAN PERMOHONAN JAWATAN KOSONG USAS DI SINI

-jawatan.online-

CATEGORIES

COMMENTS